Ittarum vvs

 Ittarum VVS i Malmö

Tjänster

Vi kan till. ex hjälpa dig med:Golvvärme
Reparera befintliga vvs-produkter 
Installera nya blandare, porslin m.m 
Felsökning av värmesystem/undercentral 
Vattenläckor 
Byte av rostiga element 
Stop i avlopp 
Kostnadsfri badrumsbesiktning  
Rit-program ( vi ritar tillsammans med kunden efter kundens behov och önskningar badrum och kök  ) 

                                                                        Be om offert för större arbeten som till.ex

Badrumsrenovering 
Köksrenovering 
Byte av växlare, gaspanna, elpanna, värmepump eller varmvattenberedare  


Badrumsrenovering 

Om ni behöver hjälp med att göra en badrumsrenovering så har ni kommit rätt!. Att renovera ett badrum kostar pengar, det är känsligt och därför måste det bli rätt.  

 Vi erbjuder dig som kund även för en kostnadsfri besiktning av ditt befintliga badrum om så önskas.

 Funderar ni över en badrumsrenovering så är ni välkommen att höra av er till oss så kommer vi ut och tittar.

Funderar ni över badrumsprodukter för just ert badrummet besök då badplatsen på www.badplatsen.se. 

Rit program

Vi jobbar med ett 3D program likt Ikeas fast mycket mer unik då vi har tillgång till allt och inte bara kök. Vårt program har tillgång till allt under ett tak. Vi vill ge kunden möjligheten att få en bra bild på hur deras badrum,kök eller lägenhet/hus kan se ut innan man börjat renovera.

Service och underhåll

När det gäller just service så har vi bred kunskap och mångårigt erfarenhet och kan därför komma med billiga, snabba och säkra lösningar. Vi på Ittarum VVS i Malmö underhåller alla typer av undercentraler samt bjuder kunden på olika tips som man bör tänka på efter vårt besök.

Jour dygnet runt på 0735812230!

Malmö är en stad som idag expanderar i otrolig fart, det märker vem som helst som bor i Malmö. Intresset för staden är enormt och mycket är tack vare läget, den korta restiden till Köpenhamn i Danmark. Därför erbjuder vi på Ittarum VVS Malmöborna jour dygnet runt när oförutsedda situationer uppstår som till.ex stop i avlopp, strul i värmesystemet eller när det helt uppstår en läckage.

Andra tjänster

Ittarum VVS samarbetar med olika hantverkare och kan därför erbjuder dig som kund även andra tjänster som du också behöver hjälp med som till.ex:

  • Golvtjänster
  • Måleritjänster
  • Eltjänster
  • Kakeltjänster
  • snickeritjänster

ROT-avdrag

Med Rot-avdrag kan du alltid dra 30% av arbetskostnaden på utfört arbete. Maxbeloppet för ROT-avdragsgill arbetskostnad får inte överstiga 50 000 kr per person och år. Efter den här summan är uppnådd löper vanlig taxa. Om du bor ihop med någon så kan du dra av 2 x 50 000 kr. Det kan vara bra att veta att detta gäller alla bygg tjänster och inte bara VVS.

För att du enkelt ska kunna se så är priset redan efter ROT i offerten och du kan se skattelättnaden direkt. Det finns inget minimumbelopp som du måste komma upp i för att få använda ROT. Undrar ni över något kontakt oss på 0739882786.